Kludi

A KLUDI 1926 óta gyárt magas minőségű szerelvényeket stílusos dizájnnal és sokéves használaton alapuló tapasztalatokból kiindulva. A csaptelepek szakértőjeként azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a magas minőséget és a tökéletes dizájnt egyedülálló módon ötvözzük

Kludi  Nincs termék ebben a kategóriában

Subcategories

 • 1926

  KLUDI
  1926

  Nosztalgia csúcstechnológiával.

  KLUDI 1926 - a századforduló luxusának bűvöletében. A jellegzetes kereszt formájú fogantyúktól kezdve az értékes porcelánintarziákon át, a csodás armatúra finoman kidolgozott részleteivel a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, a Swarovski kristállyal díszített fogantyúkkal pedig igazán lenyűgöző enteriőrt teremt.

  A kifogástalan részletek teszik a KLUDI 1926 termékcsalád tagjait a fürdőszoba koronaékszerévé. A gazdagon díszített, mesteri kidolgozású, pompás megjelenésű csaptelepek a századforduló eleganciáját idézik. Nosztalgikus hangulatot csempész a modern fürdőszobákba.

 • BOZZ

  Formavilágát az elmúlt évszázadok utcai kútjai ihlették. A KLUDI BOZZ korszerűsített megjelenésével a csaptelepek lényegét testesíti meg.

  A design a kompromisszumoktól mentes linearitást és a szándékosan leegyszerűsített eleganciát kombinálja.

 • NOVA FONTE PURA
  KLUDI NOVA FONTE Pura
  Egy új korszak formavilága

  A NOVA FONTE Pura az egyedi kifinomultságot ötvözi a könnyedséggel. Rendkívül filigrán kialakítása nemcsak a könnyedséget testesíti meg, hanem csökkenti az anyagfelhasználást is, így megfelel a fenntarthatóság követelményeinek is.

  Feltűnő, de nem tolakodó, az időtlen elegancia megtestesítője. A NOVA FONTE Pura sajátos tervezési jellemzői tökéletesen kiegészitik a NOVA FONTE koncepció mindhárom dizájn változatát.

 • NOVA FONTE

  KLUDI NOVA FONTE
  Három különböző stílus variációban

  NOVA FONTE - Classic - Formák kiegyensúlyozott kölcsönhatása: a lenyűgöző keresztfogantyúk és a kerek, lépcsős kialakítású alap adják a NOVA FONTE Classic különleges megjelenését.

  KLUDI NOVA FONTE - Puristic - A legszükségesebbre tökszik: A szárnyfogantyú és foglalata precíz geometriája és minimalista formái az időtlen eleganciát és modern kecsességet testesítik meg.

  KLUDI NOVA FONTE - Déco - Modern díszítések: Az elegáns vonalak és a foglalat enyhén emelkedő íve zavartalanul folytatódik a csillagfogantyúk kifinomult hajlataiban.

 • AMBA

  KLUDI AMBA
  Bársonyos szépség

  KLUDI AMBA - Letisztult, lágy kontúrok és puha, finom felületek kombinációja. A víz csodálatosan lágyan áramlik, ezzel téve minden érintést egy külön élménnyé az érzékszervek számára.

  Visszafogott, mégis feltűnő ez a KLUDI AMBA. Határozott, de finom vonalvezetése harmóniát alkot a lágy megjelenésű felületével. Különleges megjelenése szinte önálló kategóriát alkot a csaptelepek világában.

 • OBJEKTA

  KLUDI OBJEKTA
  Időtálló forma

  A KLUDI OBJEKTA letisztult designjával, lágy vonalaival és klasszikus kifolyójával hódít.

  A gyönyörű fürdőszobaalapképlete: lágy tónusok, finomra csiszolt felületek, és gondosan megválasztott csaptelepek.

  A KLUDI OBJEKTA termékcsaládot azoknak ajánljuk akik a lágy formákat és az egyterű, tiszta designt kedvelik. Tökéletesre formált karjával, klasszikus vonalvezetésű kifolyójával és kecses íveivel tökéletesen beolvad a természet ihlette enteriőrbe.

 • BALANCE

  KLUDI BALANCE
  Tökéletes harmónia

  Természetes formák ihlették - a lágy ívek és nagyvonalúan mért felületek tökéletes interakciója jellemzi a BALANCE harmonikus designját.

  A KLUDI BALANCE a természetesség és funkcionalitás tökéletes összhangja. Lágy, simításra csábító vonalai a kényelemért és biztonságért alkalmazott technikai megoldások sorát takarják. A megkapó design legszembetűnőbb része a kar, mely mintha lebegne a csaptest felett - ugyanakkor kényelmes használatot és könnyű kezelhetőséget garantál.

 • AMEO

  KLUDI AMEO
  Egy csepp luxus

  Határozott formáival és letisztult vonalaival a KLUDI AMEO kortárs purizmus megtestesítője, amely megadja a fürdőszoba megjelenésének a szükséges pluszt és egy csipetnyi extravaganciát.

  Egy csepp luxus és egy csipet extra-vagancia megfűszerezi a fürdőszobája enteriőrjét. Egyszerű, lekerekített formájával a KLUDI AMEO a legújabb soft-minimalizmusba hajó trendet hozza el az Ön fürdőszobájába. Amellett, hogy alegjabb designt képviseli, a funkciók terén is számos megoldást kínál.

 • ZENTA

  KLUDI ZENTA
  Rendkívüli sokoldalúság

  A KLUDI ZENTA a geometrikus formákkal berendezett fürdőszoba mesteri adaléka. Modern, minimalista stílusa tökéletes a világos árnyalatokat és természetes fafelületeket megjelenítő belső terekben.

  A KLUDI ZENTA lekerekített és éles sarkainak összjátéka tökéletesen illeszkedik minden fürdőszobába. A kiterjedt termékcsalád egyes tagjai króm/fehér kivitelben is elérhetők.

 • ZENTA SL

  KLUDI ZENTA SL
  Modern szépség

  Kiegyensúlyozottság a belső terek designjában: a ZENTA SL termékeket a négyzetes és hengeres formák harmonikus összeolvadása, a letisztult szögek és lágy ívek gondos egyensúlya jellemzi. Mindez békés és kiegyensúlyozott vizuális hatást kelt.

  A csaptelepcsalád elegáns és minimalista stílusát a kifinomult design ihlette, amely új trend a fürdőszobában. A KLUDI ZENTA SL elegáns purizmusának köszönhetően, amely mindenekelőtt a kifolyó lapos sziluettjében tükröződik, tökéletesen illeszkedik minden lakókörnyezetben. 

 • PURE&STYLE

  KLUDI PURE&STYLE 
  Elegáns megjelenés modern családok számára

  A KLUDI Pure&Style a felsőkategóriás stílust és a funkcionális jellegzetességeket egyesíti. A csaptelepek elegáns vonalai kiválóan illeszkednek a modern stílusú fürdőszobák enteriőrjébe, ezzel is bizonyítva, hogy a stílus sosem lehet pénzkérdés.

  A KLUDI PURE&STYLE a dizájnnal szemben támasztott legmagasabb igényeket egyesíti a kiváló funkcionalitással. A csaptelep elegáns vonalvezetése a modern lakberendezési stílusba tökéletesen illeszthető és a legjobb bizonyítéka annak, hogy a tudatos stílus tervezés nem lehet költségvetés kérdése. Számos variációs lehetőség, figyelembe veszi a legkülönbözőbb fürdőszoba berendezési elképzeléseket. A KLUDI PURE@STYLE szinte valamennyi szituációra megfelelő csaptelepet kínál.

 • PURE&SOLID

  KLUDI PURE&SOLID
  Kifejező formavilág

  A KLUDI Pure&Solid klasszikus, időtlen stílusa jellegzetesen kifejező. Ergonomikus formatervével ez a csaptelep a szakértelem egy lenyűgöző példája, melyet a legmagasabb gyártói előírások szerint alkottak. A klasszikus, időtlen design szervesen illeszkedik a legtöbb belsőépítészeti stílusba, legyen szó modernről, vagy hagyományosról.

  Az időtlen klasszikus KLUDI PURE&SOLID megjelenése nagyon karakteres. Az ergonómiai szempontok maximális figyelembevételével tervezett csaptelep a legmagasabb minőségi követelményeket kielégítő gyártási eljárás eredménye. A csaptelelep család elengánsan illeszthető a legtöbb lakberendezési stílusba - legyen az akár modern akár hagyományos megjelenésű.

 • PURE&EASY

  KLUDI PURE&EASY
  Egyszerű és könnyed 

  A KLUDI Pure&Easy egy olyan, letisztult designt képvisel, amely bármilyen fürdőszobai stílusba beilleszthető. Ez a sokoldalúság teszi ezeket a csaptelepek olyan népszerűvé.

  A KLUDI PURE&EASY első pillantásra is szembetűnő jellemzője a csaptelep dinamikus íve adja annak friss, könnyed karakterét.

 • ACTIVE

  KLUDI ACTIVE 
  Egyszerűen nagyszerű

  KLUDI ACTIV csaptelep család nagyszerű ár-érték arányának köszönhetően méltán népszerű a vásárlók körében. 

  KLUDI ACTIV csaptelepek a szokások 5 év garanciával kaphatók.

 • D-VISE

  KLUDI D-VISE 
  Minőség jó áron. 

  KLUDI D-VISE csaptelep család nagyszerű ár-érték arányának köszönhetően méltán népszerű a vásárlók körében. 

  KLUDI D-VISE csaptelepek a szokások 5 év garanciával kaphatók.

Kludi

Leértékelések

Információk