Tramonto

CERRAD TRAMONTO

A CERRAD TRAMONTO kollekció padlólapjai, amelyek tökéletesen utánozzák a fa textúráját, olyan nagyszerűek és nemesek, mint a klasszikus parketta. Annak érdekében, hogy az időtlen belső tér otthonossá és karakteressé váljon, a színekben megkülönböztetett CERRAD TRAMONTO kollekció remek választás lesz. Minden csempe egyedi, a fa er...

CERRAD TRAMONTO

A CERRAD TRAMONTO kollekció padlólapjai, amelyek tökéletesen utánozzák a fa textúráját, olyan nagyszerűek és nemesek, mint a klasszikus parketta. Annak érdekében, hogy az időtlen belső tér otthonossá és karakteressé váljon, a színekben megkülönböztetett CERRAD TRAMONTO kollekció remek választás lesz. Minden csempe egyedi, a fa erezetét és szerkezetét utánzó grafikával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egymás mellé helyezve a falapok természetes hatását tükrözik, és ezeknek köszönhetően minden tér új minőséget és stílust kap.

Cerrad Tramonto Sabbia 11x60 padlólap, Cerrad Tramonto Grigio 11x60 padlólap, Cerrad Tramonto Marrone 11x60 padlólap, Cerrad Tramonto Beige 11x60 padlólap, Cerrad Tramonto Bianco 11x60 padlólap.

More

Tramonto  5 termék

1 - 5 (összesen 5)
1 - 5 (összesen 5)

Tramonto

Leértékelések

Információk