Vinyl padlóburkolat

Az elmúlt néhány évben az tapasztalható, hogy a vinyl padlók reneszánszukat élik! Szerencsére a gyártók felismerték azt az utat, amivel tökéletesen ki tudják elégíteni a vásárlók igényeit. 

Nézzük meg, mit is jelent a Vinyl padló!

Autentikus színekkel rendelkezik, lélegzetelállító fa- és kõhatású megjelenése van, vízálló, karcálló, átlagon felül...

Az elmúlt néhány évben az tapasztalható, hogy a vinyl padlók reneszánszukat élik! Szerencsére a gyártók felismerték azt az utat, amivel tökéletesen ki tudják elégíteni a vásárlók igényeit. 

Nézzük meg, mit is jelent a Vinyl padló!

Autentikus színekkel rendelkezik, lélegzetelállító fa- és kõhatású megjelenése van, vízálló, karcálló, átlagon felüli módon strapabíró, dizájnja variálható, újra és újra lerakható, a legnépszerûbb bevásárlóközpontok, kávézók, éttermek, és szállodák is rájuk szavaznak. Ezek a vinyl padlók.

A vinyl vagy LVT padló nem más, mint egy igazán rugalmas és sokat bíró padlófelület. Ne keverjük össze a régi linóleummal. Az LVT padlók ennél sokkal többet tudnak. Nevük is ezt hordozza Luxury Vinyl Tiles. A vinyl lapok gyártási ideje jelentősen rövidebb, mint a linóleumé.

A mai vinyl padlók megszólalásig hasonlítanak a fa mintájára. Színben és erezetben szinte nincs lehetetlen, éppen ezért nyer egyre nagyobb teret magának a melegburkolatok piacán.
 

vinyl burkolatok 3 típusban kaphatók, a burkolásuk eltérő módon történik.

Dryback - ragasztani kell

 • közvetlenül a padlóra kell ragasztani vagy speciális, öntapadó alátétfóliára ragasztjuk
 • a ragasztáshoz kifejezetten az LVT -k ragasztásához kifejleszett ragasztót használunk
 • az ilyen típusú vinyl padlók ragasztása előtt a fogadó felület aljzatkiegyenlítés, előkészítése elengedhetetlen

Click - úsztatva kerül burkolásra

 • az egyes padló paneleket egymáshoz rögzítjük, klickeljük

Looslay
speciális ún tackifire anyagba kerül elhelyezésre, előnye a ragasztáshoz képest, hogy a panelek könnyen visszabonthatóak

More

Vinyl padlóburkolat  Nincs termék ebben a kategóriában

Subcategories

 • Arbiton vinyl padló

  ARBITON vinyl padlólapok:

  5 legfontosabb érv a vinyl padló mellett:

  1. Tisztíthatóság: mivel ez egy igazán könnyen kezelhető burkolat, nagyon könnyű a tisztán tartása. Anyagának köszönhetően kevésbé tapad meg rajta a piszok. Felmosásnál nem kell attól tartani, hogy felpúposodik.

  2. 100 % vízálló: az LVT anyag tökéletesen elenáll a víznek, így nem kell lemondani a melegburkolatról a vizes helyiségekben sem. Bátran használható fürdőszobában, mosókonyhában, vagy konyhában.

  3. Megjelenés: külleme és színe teljesen megegyezik a fa vagy a kő mintázatával.

  4. Komfort: anyagának köszönhetően puha és kényelmes a járófelület, így kellemes rajta járni akár mezítláb. Éppen ezért nagyon jó választás kisgyermekes családoknak is.

  5. Lerakás: a vinyl padló lerakása igazán egyszerű, különböző kiszerelési egységekben kapható.

 • Arbiton vinyl szegőlécek

  ARBITON vinyl padló szegőlécek

  • Arbyton vinyl színazonos szegőlécek
 • AFIRMAX vinyl padló

  AFIRMAX VINYL PADLÓ:

  Az Afirmax vinyl egy tökéletes padló nyílt terekbe és szobákban. Kiválló mérettartási tulajdonságainak köszönhetően kivállóak akár nagy nyílt terekbe. Az amerikai konyhás nappali az otthona szíve, és a HD MINERAL CORE technológiánal köszönhetően a padló éveken keresztül szép és tartós marad.

  HD MINERAL CORE: A laboratóriumunkban az ásványi kőzetek és a polimerek új kombinációját fedeztük fel. A gondosan kiválasztott összetevők biztosítják a padlóink kiemelkedő tulajdonságait. A HD MINERAL CORE ásványi mag extrém tartósságot biztosít, melyet a 12 éves garanciával is alátámasztjuk.

  AFIRMAX vinyl padló tulajdonságai:

  • IGAZI FA struktúra: Egyedi és valósághű fa mintázat, a világ legszebb fa fajtáiból kiválasztva. 
  • CSENDES PADLÓ: Könnyű és csendes mindennapi használat mely nyugalmat és kényelmet hoz életbe.
  • PUHA TAPINTÁS: Puha, finom és matt felületű padló.
  • TARTÓSSÁG & ERŐS ZÁRAK: A HD MINERAL CORE ásványi anyag szerkezete elsősorban kiemelten erős zárrendszert tesz lehetővé, amely az egész padlót rendkívűl tartóssá teszi. Annak ellenére, hogy milyen vékonyak a padlópaneleink, a zárrendszerük kétszer erősebb egy átlagos, piacon kapható LVT padlóénál.
  • PADLÓFŰTÉSHEZ IDEÁLIS: Padlóink nagyon alacsony hőellenállása révén hatékonyan használhatóak padlófűtéshez. A HD MINERAL CORE-nak köszönhetően kevesebb energiát kell felhasználni a fűtéshez, így akár 60%-kal kevesebb szén kerülhet az atmoszféránkba évente, egy átlagos európai háztartásból.
  • 100% VÍZÁLLÓ: Nem kell többé megijedni a víztől. A padlóink 100% vízállóak. A gyakori felmosás vagy a kiömlő italok nem jelentenek többé veszélyt padlójára. Aggodalmak nélkül használhatja végre ugyanazt a padlóburkolatot a konyhában és a lakótér többi részén. A termék VÍZÁLLÓ és NEM VÍZSZIGETELŐ!
  • MÉRETTARTÁS: HD ásványi anyag tartalmú padlónk extrém mérettartó, még a legnaposabb helyiségben is. A tradicionális LVT padlóknál kétszer mérettartóbbak padlóink.
  • 2G KLIKKRENDSZER: 2G rendszerű klikk zár tartós és erős klikk rendszer. A teljes sorokat szögben megdöntve kell egymásba pattintani. Ez a típusú zárrendszer a panelek hosszú és rövid oldalán is egyaránt alkalmazható. Robosztus és könnyen kezelhető.

  A AFIRMAX vinyl padlóihoz színazonos szegőlécet és kiegészítőket (külső-belső sarokelem, toldó és végzáró) is lehet vásárolni.

Vinyl padlóburkolat

Leértékelések

Információk