Vinyl padlóburkolat

Az elmúlt néhány évben az tapasztalható, hogy a vinyl padlók reneszánszukat élik! Szerencsére a gyártók felismerték azt az utat, amivel tökéletesen ki tudják elégíteni a vásárlók igényeit. 

Nézzük meg, mit is jelent a Vinyl padló!

Autentikus színekkel rendelkezik, lélegzetelállító fa- és kõhatású megjelenése van, vízálló, karcálló, átlagon felül...

Az elmúlt néhány évben az tapasztalható, hogy a vinyl padlók reneszánszukat élik! Szerencsére a gyártók felismerték azt az utat, amivel tökéletesen ki tudják elégíteni a vásárlók igényeit. 

Nézzük meg, mit is jelent a Vinyl padló!

Autentikus színekkel rendelkezik, lélegzetelállító fa- és kõhatású megjelenése van, vízálló, karcálló, átlagon felüli módon strapabíró, dizájnja variálható, újra és újra lerakható, a legnépszerûbb bevásárlóközpontok, kávézók, éttermek, és szállodák is rájuk szavaznak. Ezek a vinyl padlók.

A vinyl vagy LVT padló nem más, mint egy igazán rugalmas és sokat bíró padlófelület. Ne keverjük össze a régi linóleummal. Az LVT padlók ennél sokkal többet tudnak. Nevük is ezt hordozza Luxury Vinyl Tiles. A vinyl lapok gyártási ideje jelentősen rövidebb, mint a linóleumé.

A mai vinyl padlók megszólalásig hasonlítanak a fa mintájára. Színben és erezetben szinte nincs lehetetlen, éppen ezért nyer egyre nagyobb teret magának a melegburkolatok piacán.
 

vinyl burkolatok 3 típusban kaphatók, a burkolásuk eltérő módon történik.

Dryback - ragasztani kell

 • közvetlenül a padlóra kell ragasztani vagy speciális, öntapadó alátétfóliára ragasztjuk
 • a ragasztáshoz kifejezetten az LVT -k ragasztásához kifejleszett ragasztót használunk
 • az ilyen típusú vinyl padlók ragasztása előtt a fogadó felület aljzatkiegyenlítés, előkészítése elengedhetetlen

Click - úsztatva kerül burkolásra

 • az egyes padló paneleket egymáshoz rögzítjük, klickeljük

Looslay
speciális ún tackifire anyagba kerül elhelyezésre, előnye a ragasztáshoz képest, hogy a panelek könnyen visszabonthatóak

More

Vinyl padlóburkolat  Nincs termék ebben a kategóriában

Subcategories

 • Arbiton vinyl padló

  ARBITON vinyl padlólapok:

  5 legfontosabb érv a vinyl padló mellett:

  1. Tisztíthatóság: mivel ez egy igazán könnyen kezelhető burkolat, nagyon könnyű a tisztán tartása. Anyagának köszönhetően kevésbé tapad meg rajta a piszok. Felmosásnál nem kell attól tartani, hogy felpúposodik.

  2. 100 % vízálló: az LVT anyag tökéletesen elenáll a víznek, így nem kell lemondani a melegburkolatról a vizes helyiségekben sem. Bátran használható fürdőszobában, mosókonyhában, vagy konyhában.

  3. Megjelenés: külleme és színe teljesen megegyezik a fa vagy a kő mintázatával.

  4. Komfort: anyagának köszönhetően puha és kényelmes a járófelület, így kellemes rajta járni akár mezítláb. Éppen ezért nagyon jó választás kisgyermekes családoknak is.

  5. Lerakás: a vinyl padló lerakása igazán egyszerű, különböző kiszerelési egységekben kapható.

 • Arbiton vinyl szegőlécek

  ARBITON vinyl padló szegőlécek

  • Arbyton vinyl színazonos szegőlécek
 • AFIRMAX vinyl padló

  AFIRMAX VINYL PADLÓ:

  Az Afirmax vinyl egy tökéletes padló nyílt terekbe és szobákban. Kiválló mérettartási tulajdonságainak köszönhetően kivállóak akár nagy nyílt terekbe. Az amerikai konyhás nappali az otthona szíve, és a HD MINERAL CORE technológiánal köszönhetően a padló éveken keresztül szép és tartós marad.

  HD MINERAL CORE: A laboratóriumunkban az ásványi kőzetek és a polimerek új kombinációját fedeztük fel. A gondosan kiválasztott összetevők biztosítják a padlóink kiemelkedő tulajdonságait. A HD MINERAL CORE ásványi mag extrém tartósságot biztosít, melyet a 12 éves garanciával is alátámasztjuk.

  AFIRMAX vinyl padló tulajdonságai:

  • IGAZI FA struktúra: Egyedi és valósághű fa mintázat, a világ legszebb fa fajtáiból kiválasztva. 
  • CSENDES PADLÓ: Könnyű és csendes mindennapi használat mely nyugalmat és kényelmet hoz életbe.
  • PUHA TAPINTÁS: Puha, finom és matt felületű padló.
  • TARTÓSSÁG & ERŐS ZÁRAK: A HD MINERAL CORE ásványi anyag szerkezete elsősorban kiemelten erős zárrendszert tesz lehetővé, amely az egész padlót rendkívűl tartóssá teszi. Annak ellenére, hogy milyen vékonyak a padlópaneleink, a zárrendszerük kétszer erősebb egy átlagos, piacon kapható LVT padlóénál.
  • PADLÓFŰTÉSHEZ IDEÁLIS: Padlóink nagyon alacsony hőellenállása révén hatékonyan használhatóak padlófűtéshez. A HD MINERAL CORE-nak köszönhetően kevesebb energiát kell felhasználni a fűtéshez, így akár 60%-kal kevesebb szén kerülhet az atmoszféránkba évente, egy átlagos európai háztartásból.
  • 100% VÍZÁLLÓ: Nem kell többé megijedni a víztől. A padlóink 100% vízállóak. A gyakori felmosás vagy a kiömlő italok nem jelentenek többé veszélyt padlójára. Aggodalmak nélkül használhatja végre ugyanazt a padlóburkolatot a konyhában és a lakótér többi részén. A termék VÍZÁLLÓ és NEM VÍZSZIGETELŐ!
  • MÉRETTARTÁS: HD ásványi anyag tartalmú padlónk extrém mérettartó, még a legnaposabb helyiségben is. A tradicionális LVT padlóknál kétszer mérettartóbbak padlóink.
  • 2G KLIKKRENDSZER: 2G rendszerű klikk zár tartós és erős klikk rendszer. A teljes sorokat szögben megdöntve kell egymásba pattintani. Ez a típusú zárrendszer a panelek hosszú és rövid oldalán is egyaránt alkalmazható. Robosztus és könnyen kezelhető.

  A AFIRMAX vinyl padlóihoz színazonos szegőlécet és kiegészítőket (külső-belső sarokelem, toldó és végzáró) is lehet vásárolni.

 • LunArt

  LUNART SPC/VINYL FLOORING

  A LunArt SPC Flooring márkanév egyet jelent a magas minőséggel, a felhasználóbarát megoldásokkal és a stílusos megjelenéssel. Küldetésük, hogy 20 éves szakmai ta hpasztalatukra támaszkodva olyan tökéletes melegburkolatokat hozzanak létre, melyek követik az aktuális trendeket, kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek. Minden tekintetben környezetbarát és biztonságos. Megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak.

  Mindezt szemelőtt tartva született meg a LUNART NIRVANA SPC COLLECTION, amely újgenerációs SPC/Vinyl vízálló padlókat sorakoztat fel. A kollekcióban megtalálható fahatású és kőhatású padlók, melyek 100%-ban vízállóak ezáltal minden helyiségben, akár fürdőszobába, konyhába is burkolhatóak. Előnyük, hogy könnyen tisztántarthatóak, portaszító hatással rendelkeznek Mi több antibakteriális, flatátmentes és újrahasznosítható tulajdonságainak köszönhetően bátran kijelenthetjük, nem csak az egészség szempontjából biztonságosak, de környezetbarátak is.  

Vinyl padlóburkolat

Leértékelések

Információk