Ferro

A FERRO csoport Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb szaniter- és gépészeti szerelvénygyártója, közel 30 éves tapasztalattal az iparágban.

A magas termékminőség iránti elköteleződésének és a „biztonságos és jól funkcionáló otthon” vásárlói igény kielégítésére irányuló küldetéstudatának köszönhetően a Ferro termékek már több millió otthonban v...

A FERRO csoport Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb szaniter- és gépészeti szerelvénygyártója, közel 30 éves tapasztalattal az iparágban.

A magas termékminőség iránti elköteleződésének és a „biztonságos és jól funkcionáló otthon” vásárlói igény kielégítésére irányuló küldetéstudatának köszönhetően a Ferro termékek már több millió otthonban vannak jelen világszerte. Minden évben számos új terméket vezetünk be a piacra, amelyek egyre inkább megfelelnek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is.

A jövőkép, a küldetéstudat és az értékek hármasa határozza meg az irányt, amely felé haladunk; ez inspirál bennünket a mindennapi munkánk során, meghatározza működésünket és az ügyfelekhez, alkalmazottakhoz, üzleti partnerekhez és részvényesekhez való hozzáállásunkat.

A helyi piacok és azok igényeinek megértése lehetővé tette számunkra, hogy elnyerjük ügyfeleink bizalmát és dinamikus, nemzetközi terjeszkedést valósítsunk meg. A fenntartható fejlődés filozófiáján alapuló következetes beruházások a modern technológiákba, vonzó dizájnt és minőségi termékeket kínálnak számos piaci szegmens számára. Ferro Groupként vezető pozíciót kívánunk elérni a fürdőszobai és konyhai szaniterek világában, melyet szakértők által kidolgozott professzionális beépítési rendszerekkel támogatunk. Kísérni szeretnénk vásárlóinkat a termékkel való kapcsolat minden szakaszában - az inspirációtól kezdve a hatékony szállításon át a hibamentes használatig.

More

Ferro  Nincs termék ebben a kategóriában

Subcategories

 • ADORE White-Chrome

  FERRO ADORE White-Chrome
  Kifinomult és gyönyörű

  Egy ideális belső tér, ahol igazán jól érzed magad. Szereted a természet árnyalatait, a fákat és a köveket, így a fürdőszobád kialakítása során ezek megjelenítésére törekedtél. A természetes kiegészítőket és világos színek időtlenek.  A fehér dominanciája és a sok fény frissességet kölcsönöz a belső térnek, miáltal az egész fürdőszoba olyanná válik, mint egy szalon.

  Az egyszerű, minimalista csaptelepek formája és a fehér elemek megkönnyítik a választást számodra. A FERRO ADORE WHITE CHROME az a termékcsalád, amit kerestél.

 • ADORE Black-Chrome

  FERRO ADORE Black-Chrome
  Merész kombináció

  A fehér fürdőszobai kiegészítők a népszerű fekete csaptelepekkel olyan kontrasztot alkotnak, ami miatt az ADORE BLACK-CHROME termékcsalád igazán sikeres. A csaptelepek modern, fekete külsejét tükörkróm elemek díszítik, amely a fehér kerámia vonzó és eredeti megjelenését eredményezi. A belső teret fekete kiegészítők teszik teljessé, így a fekete-fehér stílus világában koherens egészet alkotnak.

 • STRATOS

  FERRO STRATOS
  Fényárban ragyog

  A FERRO STRATOS termékcsalád nemcsak érdekes kialakítású, hanem kiváló minőségű króm felületű, mely minden részletében remek. A fürdőszobai csaptelepek és kiegészítők díszítő elemek is egyben, amelyek fontos szerepet játszanak a belső tér kialakításában.

 • STRATOS BLACK

  FERRO STRATOS BLACK
  Minden szempontból tökéletes

  A FERRO STRATOS BLACK a válasz mindazok számára, akik egyedi tervezésű mosdócsaptelepet keresnek gyönyörű matt fekete felülettel. A FERRO STRATOS BLACK tökéletesen illeszkedik a sötét kerámiához is. Mindenféle stílushoz illik, az art deco-tól az aszkéta minimalizmusig, és mindegyik stílusban más érdekes tulajdonságot hangsúlyoz.

  A FERROS STRATOS BLACK csaptelepek ideálisak azokhoz a fürdőszobákhoz, ahol a minimalizmus és a modern egyszerűség a fő irány. A művészet abban rejlik, hogy mindez mégse eredményezzen durva hideg hatást, hiszen a matt felülete lágyítja ezt a jelleget.

 • ZICCO

  FERRO ZICCO
  A szabványokon túl

  A kubista és modern formájú FERRO ZICO csaptelepek ideálisak egy olyan fürdőszobához, ahol egyszerű formákra, textúrákra és mintákra építünk. Érdemes odafigyelni a felületek színválasztására, hogy az harmonikus összhangot eredményezzen, elkerülve a túl sok csillogást. A FERRO ZICCO azoknak ajánlott akik szeretnék szabadon kombinálni a kontrasztokat, ezáltal megalkotva saját egyedi stílusukat.

 • ZICCO BLACK

  FERRO ZICCO BLACK
  Az egyedi forma

  A szürkével ellensúlyozott fehér ideális választás azok számára, akik szeretik a békét és a harmóniát a belső terekben. Az egyszerű formák és a természetes kő remek alapot ad a fekete szerelvényekhez. A FERRO ZICCO BLACK csaptelepek ezen erőteljes határozza meg az egész belső teret, egyszerű, mégis eredeti fürdőszobát létrehozva. Minimalista forma, kényelmes használat.

Ferro

Leértékelések

Információk