Gyártók szerint  Nincs termék ebben a kategóriában

Subcategories

 • Deante

  Deante Lengyelország egyik leginnovatívabb csaptelep gyártója.
  Keimelkedően magas 7 év garanciát vállal csaptelepeire.
  Mosdó csaptelepei, kádtöltő csaptelepei, zuhany csaptelepei, konyhai csaptelepei, széles formavilágban szolgálja ki az érdeklődőket.
  Zuhanyszettjei mind falba épített mind falon kívüli verzióban elérhetők.
  Az új trendeket követve több csaptelep családnak van matt fekete változata is.

  Deante Alpinia, Deante Anemon, Deante Arnika, Deante Azalia, Deante Begonia, Deante Coriander, Deante Curio, Deante Cynia, Deante Hiacynt, Deante Jasmin, Deante Maruna, Deante Temisto.  

 • Arezzo Design

  Az Arezzo Design termékeit letisztult, minimalista formavilág, elegancia, innovatív megoldások és prémium minőség jellemzi. A cég elsődleges célja egy olyan szortiment kialakítása, ahol nincsenek kompromisszumok. Az Arezzo filozófiája az, hogy vásárlóinak akkor se kelljen lemondania a vonzó formákról és az innovációkról a szaniterek vásárlásakor, ha nem akarnak, vagy nem áll módjukban vagyonokat elkölteni túlárazott termékekre.

 • Kludi

  A KLUDI 1926 óta gyárt magas minőségű szerelvényeket stílusos dizájnnal és sokéves használaton alapuló tapasztalatokból kiindulva. A csaptelepek szakértőjeként azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a magas minőséget és a tökéletes dizájnt egyedülálló módon ötvözzük

 • Mofém
 • Teka
 • Zucchetti
 • Grohe
 • Hansgrohe

  „Made by Hansgrohe” = „Designed for Life”. Német mérnöki munkával és a legapróbb részletek alapos átgondolásával több, mint 120 éve fejlesztik hosszú élettartamú, innovatív termékeket, technológiákat és funkciókat. A hosszú élettartam akkor is igaz, ha termékeik fokozott igénybevételnek vannak kitéve.

  A hansgrohe prémium zuhany-, fürdőszobai és konyhai termékek hatalmas választékát kínálja. Modern dizájn és frissítően minőségi termékek. Csaptelepek mosdókagylóhoz, zuhanyhoz és fürdőkádhoz. A zuhanyoknál kézizuhanyok és fejzuhanyok, Showerpipe-ok és zuhanyrendszerek illetve konyhai csaptelepek széles választékát kínálja.

 • Ferro

  A FERRO csoport Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb szaniter- és gépészeti szerelvénygyártója, közel 30 éves tapasztalattal az iparágban.

  A magas termékminőség iránti elköteleződésének és a „biztonságos és jól funkcionáló otthon” vásárlói igény kielégítésére irányuló küldetéstudatának köszönhetően a Ferro termékek már több millió otthonban vannak jelen világszerte. Minden évben számos új terméket vezetünk be a piacra, amelyek egyre inkább megfelelnek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is.

  A jövőkép, a küldetéstudat és az értékek hármasa határozza meg az irányt, amely felé haladunk; ez inspirál bennünket a mindennapi munkánk során, meghatározza működésünket és az ügyfelekhez, alkalmazottakhoz, üzleti partnerekhez és részvényesekhez való hozzáállásunkat.

  A helyi piacok és azok igényeinek megértése lehetővé tette számunkra, hogy elnyerjük ügyfeleink bizalmát és dinamikus, nemzetközi terjeszkedést valósítsunk meg. A fenntartható fejlődés filozófiáján alapuló következetes beruházások a modern technológiákba, vonzó dizájnt és minőségi termékeket kínálnak számos piaci szegmens számára. Ferro Groupként vezető pozíciót kívánunk elérni a fürdőszobai és konyhai szaniterek világában, melyet szakértők által kidolgozott professzionális beépítési rendszerekkel támogatunk. Kísérni szeretnénk vásárlóinkat a termékkel való kapcsolat minden szakaszában - az inspirációtól kezdve a hatékony szállításon át a hibamentes használatig.

Gyártók szerint

Leértékelések

Információk