Garancia:

 

Az Onlinecsempe.hu által forgalmazott termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő, illetve a gyártó által biztosított jótállási feltételeket biztosítunk, amely termékenként eltérő lehet.

Az Onlinecsempe.hu szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben, valamint a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak irányadóak. A garanciális jogokat a garancialevélen megjelölt elérhetőségeken keresztül lehet gyakorolni. Amennyiben csak számlát kapott ez esetben a Vevőszolgálatunk az ügyintézője a termék garanciális folyamatainak.

A termék nem rendeltetésszerű használatából és helytelen beépítéséből fakadó meghibásodásokért, károkért garanciát nem vállalunk! A szavatosság a termék gyári hibájára és az anyaghibáira vonatkozik!
Burkolólapokra reklamációt csak felburkolás előtt áll módunkba kezelni, Felburkolás után csak a gyári paraméterekből eredő hibákat (kopásállóság, fagyállóság) tudjuk elfogadni.

A vásárlási és szállítási feltételekben nem rögzített kérdésekben a mindenkori hatályos Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak.

Lehetősége van a vásárlónak felvenni a kapcsolatot a Vevőszolgálattal, ahol szívesen segítséget nyújtunk a garanciális illetve szavatossági ügyek intézésében.
 

Népszerű eladások

Leértékelések

Információk

Gyártók